Pogledajte kako je Nelson Semedo poslao Sergia Ramosa natrag u Sevilla Omladinski tim u posljednjem noćnom El Clasicu! (VIDEO) – X-Portal
Sport

Pogledajte kako je Nelson Semedo poslao Sergia Ramosa natrag u Sevilla Omladinski tim u posljednjem noćnom El Clasicu! (VIDEO)

Nelson Semedo je poslao Sergia Ramosa natrag u vrijeme kada je imao dugačke brave i izgledao je kao Ugly Betty u sinoćnjem 1-1 remiju u El Clasicu.

Krajem drugog poluvremena polufinalne utakmice Copa Del Rey-a u Nou Campu, Semedo se uputio prema bočnoj liniji s desne strane.

Ramos je osjetio opasnost i očajnički pokušao blokirati blokiranje. No, portugalski desničar je bio dovoljno pametan da predvidi Ramosov izazov i odmah lažirao križ.

Njegov brzi blijedi kraj potpuno je uništio Ramosa, koji je klizio skroz do vrha u scenama koje podsjećaju na zloglasni Sol Campbell beskrajni slajd na Wembleyu protiv Hrvatske.

Ramos je završio u blizini reklamnog terena, a Semedo je postao potpuno zamijenjen, iako Lionel Messi nije mogao pronaći pravi kut za pucanje pored Keylora Navasa kada ga je na tom području hranio bivši branič Benfice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *