LUDNICA! Igrači Napolija se oprostili od Hamšika, a onda klub šokirao sve i stopirao transfer! (FOTO) – X-Portal

LUDNICA! Igrači Napolija se oprostili od Hamšika, a onda klub šokirao sve i stopirao transfer! (FOTO)

Igrači Napolija se oprostili od Hamšika, a onda klub šokirao sve i stopirao transfer

Sve bili dogovorili

Slovački fudbaler Marek Hamšik je nakon 12 godina trebao napustiti Napoli i karijeru nastaviti u Kini, ali je sada jasno da se to još uvijek neće desiti.

Nakon 12 godina Hamšik je odlučio da karijeru nastavu u dalekoj Kini i to u dresu Dalian Yifanga, a ovaj transfer je trebao biti ozvaničen u narednim danima. Hamšik se oprostio od navijača ovog kluba, a saigrači su mu pripredili veliko iznenađenje.

Koliko je Hamšik značio Napoliju i igračima ovog tima pokazuje odličan potez kluba jer su mu organizovali zabavu iznenađenja. On je odveden na tajnu lokaciju, a kada je ušao u restoran tu su bili okupljenji svi igrači Napolija i uposlenici ovog kluba.

Međutim, samo nekoliko sati nakon toga Napoli se oglasio na Twitteru sa informacijama koje su šokirale navijače ovog tima, ali i fudbalsku javnost. Naime, italijanski klub je objavio da Hamšik ostaje u Napoliju i da nema ništa od njegovog odlaska u Kinu.

“Napoli je odlučio odgoditi prodaju Mareka Hamšika u kineski klub zbog toga što nije ispoštovan dogovor oko plaćanja. Metode plaćanja su bile dogovorene, ali iste nisu ispoštovane”, saopštio je Napoli.

IZVOR:(sportsport.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *