FILIP POBJESNIO, PA SE IZDERAO NA TRUDNU ALEKSANDRU KAD MU JE OVO REKLA: Haos kod Živojinovića, ALEKSANDRA U SUZAMA! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

FILIP POBJESNIO, PA SE IZDERAO NA TRUDNU ALEKSANDRU KAD MU JE OVO REKLA: Haos kod Živojinovića, ALEKSANDRA U SUZAMA! (FOTO)

Pjevačica Aleksandra Prijović sukobila se sa suprugom Filipom Živojinovićem kada mu je rekla da će majka doći kod njih u stan neko vrijeme nakon što se ona porodi.

Kako piše Srpski telegraf, drama u domu Živojinovića odigrala se prije desetak dana.

305067-aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic-na-snimanju-aleksandrinog-spota-klizav-pod-ls-azh

Aleksandra je ušla u osmi mesec i razmišljala je da će joj za prvo vreme trebati pomoć, pa se zato i obratila mami, koja je to sa oduševljenjem prihvatila. Međutim, ni jedna ni druga nisu mogle da zamisle kako će Filip da reaguje na tu ideju. 

 – Borka je došla kod njih u stan kako bi mu zajedno saopštile njihove planove i da se dogovore oko porođaj –  priča dobro obavješteni izvor i dodaje:

filip-zivojinovic-aleksandra-prijovic-e-stock-milos-rafailovic-7-7np

 – Kada je čuo, Filip je totalno poludio. Počeo je da viče na Aleksandru odakle joj ideja da donosi bilo kakve odluke pre nego što se dogovori sa njim i da u njihovom stanu nema mesta za taštu. Imaju tri sobe, uključujući i dnevnu, od kojih je jedna opremljena za bebu, pa za Borku nema mjesta. Posebno je vikao da ne želi da mu dijete odgajaju babe i dede, nego isključivo njih dvoje. Nema ništa protiv da ona ponekad dolazi, ali da useljavanje ne dolazi u obzir, tačnije da tašta može da se useli, ali da u tom slučaju on izlazi iz stana – kazao je izvor za “Srpski telegraf”.

prijovic-960x750

Aleksandra je pokušala objasniti kako će joj biti lakše kad njena majka bude tu, jer ona ne zna ništa oko bebe.

Međutim, Filip je bio jasan po tom pitanju.

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-nt-svet-2-630x380

Navodno, čak je rekao da će angažovati iskusnu medicinsku sestru da joj se nađe, ako je njenoj majci problem da dolazi, ali da se u stan niko neće useljavat.

A

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *