NISU GA MOGLI SMIRITI! SAŠA POPOVIĆ POLUDIO NA ŽIRI: Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovde? (VIDEO) – X-Portal
Showbizz

NISU GA MOGLI SMIRITI! SAŠA POPOVIĆ POLUDIO NA ŽIRI: Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovde? (VIDEO)

aime, bijes ostatka žirija izazvala je Jelena Karleuša budući da se svim silama trudila da ne dopusti da jedan od njenih kandidata ispadne iz takmičenja, odnosno da ostane bez trećeg glasa neophodnog za mogući prolazak u treći krug.

Situacija je eskalirala kada je sama Karleuša pritisnula jedan od tastera, iako joj to po pravilima ovog talent šou-programa nije dopušteno, što je dalje izazvalo reakciju Viki Miljković da pokloni svoj glas spornom kandidatu. Revoltirana Marija Šerifović je burno reagovala te je strgnula sa sebe sve bubice i kablove, u znak negodovanja, poručujući da ne želi više da bude dio takmičenja.

Ipak, kada su stvari otišle predaleko, Saša Popović je počeo da urla.

– Je l’ vi mislite da je ovo z**ebancija?! Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovde? – nije mogao da se smiri Popović.

Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu koji slijedi.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *