IMA SAMO JEDNU SLIKU S NJOM: Član je žirija “ZVEZDE GRANDA”, a nismo mogli ni SLUTITI DA MU JE OVO SUPRUGA! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

IMA SAMO JEDNU SLIKU S NJOM: Član je žirija “ZVEZDE GRANDA”, a nismo mogli ni SLUTITI DA MU JE OVO SUPRUGA! (FOTO)

orđe David zamijenio je Acu Lukasa na mjestu člana žirija u “Zvezdama Granda.

– Imam tremu od uklapanja. Došao sam u muzičko takmičenje gdje pjevači i njihov repertoar nisu moja krvna grupa. Nakon razgovora sa Sašom Popovićem, prihvatio sam da zamijenim Acu Lukasa. Nisam čovjek koji se svađa – kazao je David u nedavnom intervjuu.

26-rokenrol3

Zanimljivo je da se u javnosti rijetko pojavljuje sa svojom nevjenčanom suprugom Anom Mirčetić, a kako je roker sam kazao, to je njena želja.

Ipak, Đorđe prije nekoliko mjeseci nije odolio da postavi prvu porodičnu fotografiju sa suprugom i kćerkom Stašom i to kada je njihova nasljednica prvi put bila u kinu.

djord

Ana i Đorđe su dobili kćerku prije četiri godine, a pjevač je u tom trenutku imao 50 godina.

1262107-djordje-nebojsa-mandic01-nebojsa-mandic-ls

– Muškarac je u takvim situacijama izgubljen kao pile u kučini. Prvih godinu dana ništa nisam znao, niti radio. Moja supruga Ana je inteligentna žena i imala je mnogo strpljenja i razumijevanja. U početku sam mislio da sam površan, sebičan i da sam kažnjen što sam dobio dijete, a ono što sam mu ja otac – rekao je David za magazin “Hello” i priznao da se sve promijenilo kada ga je Staša prvi put dotakla i prepoznala.

prokleti-pas-foto-milena-djordjevic-60-830x0

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *