Fotografija rasplakala milijune: ‘Emiliano Sala, tvoja Nala te čeka…’ (FOTO) – X-Portal
Sport

Fotografija rasplakala milijune: ‘Emiliano Sala, tvoja Nala te čeka…’ (FOTO)

 Nala te čeka, napisala je Romina Sala, sestra Emiliana Sale, argentinskog nogometaša koji je nestao na putu iz Nantesa prema Cardiffu.

POGLEDAJTE VIDEO:

foto: Facebook

Nakon dva tjedna kojem je bilo jedno tijelo, za drugim još tragaju. U avionu su bili Sala i pilot Dave Ibbotson.

Obitelj se i dalje nada, iako je, kako kažu iskusni istražitelji, nada da je Emiliano živ ravna čudu. Jedan od onih koji se nadaju i koji nikad neće odustati je Nala, pas koji je živio s Emilianom u Nantesu. Nala je sad s Emilianovom sestrom Rominom. Svake večeri Nala stane ispred praga, smiri se i gleda u daljinu. 

View image on Twitter


Emiliano Sala’s dog, Nala, is still waiting for him to return

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

J

View image on Twitter

Pas i čovjek, nešto posebno

Kad se prije četiri godine preselio u Nantes i počeo igrati za tamošnjeg prvoligaša, Emiliano Sala živio je sam. Ubrzo je dobio vjernog prijatelja. Emiliano je na potpis ugovora za Cardiff išao sam, ali čim je sve sredio, spakirao je kofere i vratio se za vikend u Nantes jer se brinuo za psa Nalu. Planirao ga je povesti u Wales. Otišao je u klub pozdraviti se sa suigračima i sjeo na avion.

Sestra je trebala srediti papire kako bi se Emilianu i Nala pridružila u novom klubu.

Pas i čovjek, čovjek i pas. To je stvarno nešto posebno. Ljubav bez fige u džepu. Za takvu, bezuvjetnu ljubav kakvu četveronožni ljubimac iskazuje prema svom vlasniku, mnogi kažu da se ne može usporediti s nečim sličnim. 

View image on Twitter
View image on Twitter

Koliko je samo takvih primjera… Možda i najpoznatiji je onaj iz Japana o Hachiku, vjernom psu koji je gazdu svaki dan pratio na posao do željezničke stanice u Shibuyi. Vlasnik je doživio srčani udar i preminuo je na fakultetu na kojem je radio, a Hachiko je nastavio dolaziti svaki dan sljedećih devet godina.

Čekao ga je na istom mjestu u isto vrijeme. Uginuo je na tom kolodvoru na kojem su napravili i spomenik kao podsjetnik na bezuvjetnu ljubav i odanost. I slučaj Nale i Emiliana sličan je primjer. 

Slika tužnog psa kako čeka svog vlasnika da se vrati, a čekat će ga do kraja svog života, rastužila je milijune ljudi koji su je vidjeli na društvenim mrežama. Ne možete, jednostavno, na ovo ostati hladni. Vjerni pas čeka gazdu da se vrati. Čekat će ga po vrućini i hladnoći, po suncu i oluji, njemu je svejedno.

On će čekati..


IZVOR:(24sata.hr)

foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *