Žena je krila ogromne pare od muža sve do pred kraj života: Njena priča ga je ostavila BEZ RIJEČI! OBAVEZNO PROČITAJTE! – X-Portal
Vijesti

Žena je krila ogromne pare od muža sve do pred kraj života: Njena priča ga je ostavila BEZ RIJEČI! OBAVEZNO PROČITAJTE!

tara kutija u kojoj je krila novac, otkrivena je jer je mislila da joj se bliži kraj!


Muž i žena koji su bili u braku preko 50 godina, dijelili su sve jedno s drugim. Sve osim jedne stvari. Stare kutije za cipele. Žena je mužu zabranila da je dira. On je obećao da neće i zaista nije ni razmišljao više o tome. Međutim, žena je završila u bolnici.

df

Ta stara kutija, koju je muž potpuno do sada zaboravio, bila je pomenuta od strane supruge. Ona je vjerovala da joj se bliži kraj. Zato je dala mužu dozvolu da otvori misterioznu kutiju. On se popeo na merdevine i dohvatio staru kutiju. Otvorio je bio je šokiran prizorom. Dvije stare pletene lutke i 95.000 dolara!

dd


Zaista je bio šokiran, ali i zbunjen. Požurio je nazad u bolnicu i pitao ženu o čemu se radi. Žena je odgovorila:

“Nešto malo prije našeg vjenčanja, moja baka mi je rekla da je tajna uspješnog braka da se nikada ne svađa i ne raspravlja. Tako da svaki put kada sam se naljutila na tebe, držala sam jezik za zubima i plela sam lutku.”


Muž je bio ganut jer je video samo dvije pletene lutke u kutiji, što znači da je za 50 godina braka njegova žena bila samo dva puta ljuta na njega!

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *