Thiago Messi i Cristiano Ronaldo Jr imaju više zajedničkog nego što znaju, nećete vjerovati koje sličnosti imaju! (FOTO) – X-Portal
Sport

Thiago Messi i Cristiano Ronaldo Jr imaju više zajedničkog nego što znaju, nećete vjerovati koje sličnosti imaju! (FOTO)

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi je vrhunsko nogometno suparništvo izgrađeno samo na temelju genija i briljantnosti dvojice muškaraca, ali veliko je pitanje hoće li se nastaviti s sljedećom generacijom.

Svijet je podijeljen u tri tabora, bilo da ste u kampu Cristiano Ronaldo, u kampu Lionel Messi ili u kampu koji kaže ‘ne možemo samo uživati u njima dok su još ovdje’.

Uistinu, mi smo blagoslovljeni što imamo oba ova nogometna genija kada ih možemo vidjeti na tjednoj bazi, ali Messi je bolji. To je samo moje mišljenje i možeš vikati na sve statistike koje želiš na mene.

Ali kad govorimo o Ronaldu i Messiju, to smo učinili previše puta, umjesto toga, govorimo o njihovim sinovima, Cristianu Jnru i Thiagu.

Tjedan dana briljantan videozapis dvoje djece postao je virusan kada je pokazao nevjerojatne razlike između njih i kako ih tata dovodi:

No, unatoč tim razlikama između djece, i svih onih koji, čini se, također dijele oca, postoji i jedna zabluda koja ih povezuje s njihovim tata.

Cristiano Ronaldo Snr rođen je 5. veljače 1985. godine, dok je Messi rođen 24. lipnja 1987., što znači da je od rođenja do danas rođeno 869 dana, a točno je jednaka dnevna razlika između Jnra i Thiaga.

View this post on Instagram

Estilo 👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Messi je ovaj tjedan otkrio da ga njegov sin zapravo kritikuje kad se loše igra, kao da se ikada dogodi, govoreći: “Uvijek je teško probaviti poraze i loše nastupe, ali [moj sin] Thiago me sada prisiljava da komentiram što se dogodilo i objasni, – rekao je Messi SPORTU.

“On slijedi sve, postavlja pitanja i daje mi bilješke kada stvari ne idu tako dobro. Da, da, već sam primio nekoliko kritika!”

Ronaldo Jnr igra za Juventusovu momčad i izgleda kao da je impresivan, baš kao i njegov tata.

Koji će ga sin učiniti najvećim? Sljedeće suparništvo počinje ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *