Pogledajte kako je nekada wayne rooney vodio navijanje, totalna ludnica! (VIDEO) – X-Portal
Sport

Pogledajte kako je nekada wayne rooney vodio navijanje, totalna ludnica! (VIDEO)

Došlo je vrijeme kada Manchester United nije imao ‘samo nepobjediv u devet utakmica’ kako bi proslavio i zapravo je imao titulu Premier Lige. Videozapis Waynea Rooneyja koji proslavlja jedan takav trijumf vratit će bujicu emocija za navijače Uniteda.

Većina fanova i dalje će pamtiti Manchester United kao dominantnu snagu u Premier ligi, ali budući da su prije šest godina osvojili naslov, oni će biti neki fanovi koji se zapravo ne sjećaju tih sjećanja.

Od dana kada je Premier liga pokrenula Crveni vragovi bili su momčadi koje su pobijedile, a čak i kad nisu osvojile ligu, samo su ih zaustavili Blackburn Rovers, Arsenal, Chelsea i Manchester City, uglavnom su bili blizu.

Samo tri puta pod Fergusonom nisu završili u prva dva, završili su treće u 2002., 2004. i 2005. i osvojili naslov 13 puta s Scotom.

Ti su im naslovi dopustili da “osvoje Liverpool s njihovog mjesta” kao najuspješniji klub u Engleskoj, nešto što se bivši menadžer Aberdeena nadao učiniti. Od njegovog odlaska u mirovinu, United se nije približio naslovu, završivši 7., 4., 5., 6. i 2. mjesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *