Srušio je Juve pa mu se srušio cijeli svijet: Izgubio sam bebu… (FOTO) – X-Portal
Sport

Srušio je Juve pa mu se srušio cijeli svijet: Izgubio sam bebu… (FOTO)

Umjesto da slavi jednu od najvećih pobjeda u karijeri, stoper Rafael Tolói (28)je proživljavao teške privatne trenutke.

Nakon utakmice mladi brazilski stoper doznao da je njegova supruga Flavia izgubila dijete u drugom mjesecu trudnoće. Nije mu to htjela odmah reći kako ga ne bi uznemirila prije utakmice, već mu je to rekla kad se vratio kući.

– Uoči ulaska na stadion sam kao i prije svake druge utakmice nazvao suprugu i kćer. Ovoga puta mi se činilo da nešto nije u redu. Jako dobro poznajem suprugu pa sam je pitao što se dogodilo. Trudna je 8-10 tjedana i taj dan je otišla na rutinsku kontrolu. Trebali smo čuti bebine otkucaje srca. Tražio sam da mi snimi i pošalje, a ona je odgovorila da joj je baterija prazna – napisao je Tolói a Instagramu.

Znao da nešto nije u redu

– Počeo sam razmišljati što se događa, je li sve u redu, ali ona mi ništa nije rekla jer je htjela da se koncentriram na utakmicu. Uz sve te negativne misli, rekao sam sebi da, ako se dogodilo nešto loše, jedino što mogu je pomoći suigračima da pobijedimo u ovoj bitnoj utakmici da barem malo radosti mogu donijeti doma. 

– Pobijedili smo jednu od najboljih momčadi na svijetu 3:0 i u polufinalu smo kupa. Doživio sam čarobnu noć sa suigračima i fantastičnim navijačima, ali kad sam se vratio kući, dobio sam vijesti kojih sam se plašio… Izgubili smo bebu. Kakva bol i tuga! – emotivno je napisao stoper i na kraju poslao predivnu poruku svojoj Flaviji.

– Zahvalio bih suigračima i gradu Bergamu jer su mi na neki način pomogli da bol bude manja. Svojoj voljenoj ženi Flaviji govorim samo jednu stvar – volim te i uvijek ću biti s tobom. Život je takav i moramo biti jaki u svakom trenutku. Vjerujem da je Bog rezervirao više radosti za nas u budućnosti.

Rođeni Brazilac je s Flavijom još iz vremena dok je igrao u Sao Paolu. IU Italiji je nosio i dres Rome, a u Atalanti je od 2015. godine. Obitelj Tolói živi mirnim i povučenim obiteljskim životom, često putuju zajedno. Prošle su godine Flavijin rođendan, 2. kolovoza proslavili u Sarajevu.

Sad su čekali rođenje svog drugog djeteta, zajedno imaju trogodišnju kćerkicu Mariju Rafaellu.

IZVOR:(24sata.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *