MARIJA ŠERIFOVIĆ USKORO POSTAJE MAJKA, OTKRILA SVE DETALJE: “Radujem se, to je najveći životni uspjeh” (FOTO) – X-Portal
Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ USKORO POSTAJE MAJKA, OTKRILA SVE DETALJE: “Radujem se, to je najveći životni uspjeh” (FOTO)

Marija Šerifović u nedavnom intervjuu za “Story” otkrila je kako sve ozbiljnije razmišlja o roditeljstvu.

Kako ističe, sama pomisao na to čini je veoma srećnom.

sc-serifovic

“Sve ozbiljnije razmišljam o tome”, priznala je Marija, pa nastavila: “Smatram da je to najveći životni trijumf. Moram da vam priznam da se pri samoj pomisli na to vrlo radujem”, ispričala je ona.

marija-serifovic

 Dodaje kako ne isključuje ni usvajanje, ali na takav korak, kaže, još uvijek nije spremna.

marija-serifovic

“To je najuzvišeniji čin koji jedan čovjek može da uradi. Divim se ljudima koji su spremni za tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam”, bila je iskrena ona.

marija-serifovic-cdm

Marija Šerifović je već tri godine unazad članica žirija “Zvezda Granda”. 

Nakon prve sezone u kojoj je pjevačica uzela učešće spekulisalo se o  tome da će napustiti show , što je ona oštro demantovala.

marijase

Međutim, ono što je medijima ostala potpuna nepoznanica je to da je Marija zaista željela da okrene leđa “Zvezdama Granda” nakon druge sezone. 

– Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vrijeme da krenem dalje, međutim obradovao me je novi koncept – ispričala je Šerifovićeva za Story, dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmeni način na koji se dosad vodila spomenuta emisija.

marija-nsl

– Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao – iznijela je svoje mišljenje dobitnica MAC nagrade za najboljeg ženskog izvođača godine.

marija-nsl

– Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pjevače, ne moram mnogo da ih korigujem i “mučim”. Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobjednik u mojoj grupi – istakla je vlasnica hita “Nije ljubav to”.

marijaa

Podsjetimo, prie dvije godine se spekulisalo o tome da će Marija Šerifović napustiti “Zvezde Granda” zbog javnih prepirki sa Džidžom, kćerkom drugog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca. 

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *