CIJELA SRBIJA PRIČA O DEDI KOJI JE OSVOJIO 300 KM NA LUTRIJI: Došao je da podigne pare, službenica mu je rekla OVU STVAR i SUZE SU KRENULE DA LIJU! (FOTO) – X-Portal
Vijesti

CIJELA SRBIJA PRIČA O DEDI KOJI JE OSVOJIO 300 KM NA LUTRIJI: Došao je da podigne pare, službenica mu je rekla OVU STVAR i SUZE SU KRENULE DA LIJU! (FOTO)

a društvenim mrežama u Srbiji jučer se pojavila vijest o dedi koji je dobio na lutriji, a koja je rasplakala mnoge.

Službenica koja je dedi uručila nagradu, napisala je status na Twitteru.

1

– Danas je jedan deda išao da podigne 19.000 dinara od binga. Ispostavilo se da je nagrada 129.000 din. Sjeo je i počeo da plače od sreće s riječima: “Sad ću moći ženi da podignem spomenik, um.rla je prošle godine u maju”. Svi u radnji smo plakali – glasi njen tvit.

R

Danas je jedan deda disao da podigne 19000 din. od binga. Ispostavilo se da je nagrada129000 din. Seo je i počeo da plače od sreće s rečima “sad ću moći zeni da podignem spomenik, umrla je prošle godine u maju”. Svi u radnji smo plakali.

Dodaje i kako je deda kupio jedan listić od 100 dinara i ostao bez teksta pred iznenađenjem.

– A stvarno se čovjek iznenadio… mislio je da je mnogo manja nagrada… i baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi. Uplate loto za 2-3.000 dva puta nedjeljno… – kaže ona.

loto-listic-srbija

– Sam je rekao da nije znao kako bi joj na godišnjicu podigao spomenik. Tužno… al’ opet neko to od gore vidi sve… valjda je zaslužio da dobije “pomoć”. Bilo bi ljepše da je živa, pa da su otšli u banju od tih para… – zaključila je ona.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *