NEĆEŠ DOBITI NI CENT OD MOJIH MILIONA: DUŠKO UCIJENIO KARLEUŠU NOVCEM, a kad čujete koliko ona zaradi za JEDAN nastup, neće vam biti dobro! – X-Portal
Showbizz

NEĆEŠ DOBITI NI CENT OD MOJIH MILIONA: DUŠKO UCIJENIO KARLEUŠU NOVCEM, a kad čujete koliko ona zaradi za JEDAN nastup, neće vam biti dobro!

Jeleni Karleuši, koja je u centru skandala zbog e ksplicitnih fotografija koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, suprug Duško Tošić, koji je navodno odlučio da ostane sa pop divom u braku, davaće novac samo za potrebe djevojčica.

jj

Naime, kako bi proces razvoda bio dug zbog starateljstva i podjele imovine, Duško je svijestan da je JK u bezizlaznoj situaciji i da mora da prihvati ono što joj nudi. Dakle, ostaće s njom u braku, ali joj neće davati novac za lične potrebe. Sad je na Jeleni da odluči da li prihvata njegov ultimatum.

Međutim, i Jelena odlično zarađuje. 

1


Cijena njenog nastupa kreće se od 14.000 eura u Srbiji, dok u inostranstvu taj iznos doseže i 25.000 eura. Ukoliko uzmemo u obzir da Karleuša mjesečno ima barem pet nastupa, to znači da ona mjesečno zaradi i do 100.000 eura!

j1

Problem je u tome što većinu svojih para potroši na garderobu i ulaganje u scenski nastup.

jk5

– Kad pjevam u Beogradu, to obično bude za kikiriki – rekla je ona, aludirajući da za nastup u prijestonici uzima manje para.

DRAMA IZ KULISA, KARLEUŠA SE PRAVILA DA NIŠTA NE VIDI: Pogledajte šta je njen tim URADIO NOVINARU (VIDEO)

NAJGLEDANIJI VI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *