NAKON SVEGA HTJELA JE DA NAPUSTI ZVEZDE GRANDA: Popović je molio da to ne radi, a onda je sve zaprepastila! – X-Portal
Showbizz

NAKON SVEGA HTJELA JE DA NAPUSTI ZVEZDE GRANDA: Popović je molio da to ne radi, a onda je sve zaprepastila!

Marija Šerifović je već tri godine unazad članica žirija “Zvezda Granda”. 

Nakon prve sezone u kojoj je pjevačica uzela učešće spekulisalo se o  tome da će napustiti show , što je ona oštro demantovala.

marijase

Međutim, ono što je medijima ostala potpuna nepoznanica je to da je Marija zaista željela da okrene leđa “Zvezdama Granda” nakon druge sezone. 

– Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vrijeme da krenem dalje, međutim obradovao me je novi koncept – ispričala je Šerifovićeva za Story, dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmeni način na koji se dosad vodila spomenuta emisija.

marija-nsl

– Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao – iznijela je svoje mišljenje dobitnica MAC nagrade za najboljeg ženskog izvođača godine.

marija-nsl

– Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pjevače, ne moram mnogo da ih korigujem i “mučim”. Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobjednik u mojoj grupi – istakla je vlasnica hita “Nije ljubav to”.

marijaa

Podsjetimo, prie dvije godine se spekulisalo o tome da će Marija Šerifović napustiti “Zvezde Granda” zbog javnih prepirki sa Džidžom, kćerkom drugog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca. 

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *