DRAMA PJEVAČA, LUKAS U DUGOVIMA, DOŠLI DA MU UZMU IMOVINU: Nečete vjerovati kome je najviše dužan!? (FOTO) – X-Portal
Showbizz

DRAMA PJEVAČA, LUKAS U DUGOVIMA, DOŠLI DA MU UZMU IMOVINU: Nečete vjerovati kome je najviše dužan!? (FOTO)

Pjevač Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kojih su ga Marina Tucaković i njen suprug tužili. 

5a7cd3cf-f2c4-4ea5-950a-3c240a0a0a67-1274099-lukas-ls-s-690x480-1

Izvšitelji su došli da mu plijene imovinu, a u cijeloj priči najgore je prošle Sonja Vuksanović jer je Aca još uvijek prijavljen na  adresi na kojoj ona živi. 

marina1

Sonja je tada ispričala da je sve u stanu njeno, a izvršitelji su, s obzirom na to da su upućeni u cijelu situaciju da ovaj par više ne živi zajedno tražili od Sonje da im dostavi dokaze da je sve ona kupila. Oni su tom prilikom popisali stavri poput kompjutera, frižidera, šporeta i ostalog namješataja, poslije čega je Sonja pozvala Lukasa i rekla mu da odmah to reguliše kako joj ne bi odnijeli stvari u vrijednosti od 100.000 eura, piše “Srpski telegraf”.

marina-nsl

Marina se ovim povodom već oglašalava u medijima te je istakla da je tužila Lukasa i da ga je dobila na sudu.

– Tačno je da smo ga dobili na sudu. Kakvi 100.000 eura, suma je mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate pa su procijenili da je najbolje da se stavi tzabrana na izvođenje tih pjesama na koncertima. Moj muž je više puta pričao sa Acom, a on uvijek obeća: ” Biće, biće” i na kraju ništa od toga. Mi smo sa Acom i dalje dobri, ja sarađujem sa njim, dok Futa više ne radi pjesme za njega – rekla je jednom prilikom Marina.

aca-lukas-sonja-vuksanovic

Ovako izgleda dom u kojem je pjevač trenutno boravi.

lukas-1
lukas2
lukas3
lukas4
lukas5

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *