GOTOVO JE, SVI SU VIDJELI! NAKON VELIKOG SKANDALA NIJE USPJELA OVO DA SAKRIJE: Karleuša izašla iz auta, a onda su snimili OVO! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

GOTOVO JE, SVI SU VIDJELI! NAKON VELIKOG SKANDALA NIJE USPJELA OVO DA SAKRIJE: Karleuša izašla iz auta, a onda su snimili OVO! (FOTO)opularna Jelena Karleuša je na snimanje emisije došla u dubokim skupocjenim čizmama sa znakom dolara, a boju koju je izabrala ovaj put je zelena. Međutim, postoji nešto što smo snimili na ekranu njenog telefona.

d2

Pjevačica je ozbiljna izašla iz automobila i nije davala izjave za novinare, a na očima je imala tamne naočare. Ćuteći je ušla u studio, ali pre toga smo vidjeli šta ima u ruci.

d1


Naime, na pozadini njenog mobilnog telefona stoji slika muža Duška Tošića, kod kog je otišla u Kinu čim je izbio skandal sa Ognjenom Vranješom. Tamo se zadržala nekoliko dana kako bi izgladila bračne odnose i zajedno sa ćerkama porodično proslavila mužev rođendan.

d

Koliko se Jelena pokajala zbog onoga što se desilo govori i to da kada nije pored Duška, bar ga gleda na ekranu svog mobilnog.

dr

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *