FUDBALER REKAO TOŠIĆU DA JELENA ŠALJE PROVOKATIVNE SLIKE DŽEKI: Duško ga odmah pozvao, a ono što je saznao sve je ZAPREPASTILO! – X-Portal
Showbizz

FUDBALER REKAO TOŠIĆU DA JELENA ŠALJE PROVOKATIVNE SLIKE DŽEKI: Duško ga odmah pozvao, a ono što je saznao sve je ZAPREPASTILO!

ve češće se u javnosti podsjeća da na dopisivanje Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Edina Džeke, koji je u skladnom braku sa manekenkom Amrom Silajdžić. 

Brak između Amre i Edina primjer je sretnog braka u kojem vlada harmonija, a mnogi ih uzimaju kao uzoran par, koji se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i viđaju na svim velikim događajima.  

dzeko

Oni žive svoju bajku. 

Džekin i Karleušina priča ostala je samo na nivou lajkova, a sve je počelo sa lajkom fotografije na Instagramu na kojoj pjevačica pozira u brushalterima 2017. godine.

jelena3
jelena2

Pojedini mediji su obajvili da su Džeko i Jelena prije tri godine ostvarili kontakt putem Instagrama i svakodnevno su se dopisivali. Ona je njemu, navodno, slala eksplicitne fotografije kojima se on hvalio saigraču i prijatelju Aleksandru Kolarovu. Kolarov je Džekovu tajnu prenio u reprezentaciju Srbije, a to je došlo i do Duška. Kada je Tošić to saznao, kontaktirao je sa Edinom, ali je on to sve demantovao.

dzeko2

Uprkos cijeloj aferi, Džeko nije otpratio Karleušu i danas se nalazi na listi njenih pratilaca. Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pjevačicinu stranu i podržao je. 

Naime, po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.  

jelena1

“Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima nemerljivo je. Nikada nikog nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet, gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva – neka šuti. Za kraj, apelovat ću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da mi naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju, nasilju, lažima”, napisala je tada Jelena. 

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *