Teško je povjerovati da se radi o istom čovjeku: Ovako je Rasta izgledao prije 8 godina i prije Ane Nikolić! – X-Portal
Showbizz

Teško je povjerovati da se radi o istom čovjeku: Ovako je Rasta izgledao prije 8 godina i prije Ane Nikolić!

ako odnos pop zvijezde Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste nikome nije jasan zbog čestih svađa, mirenja pa opet rastanaka, riješili smo da odgovor potražimo od njihovog porodičnog advokata. Njih dvoje su definitivno riješili da se razvedu i zakonski stave tačku na brak.

– Ana je stavila potpis, Stefan još uvijek nije. Moja advokatica ga je danas zvala, ali ne možemo da ga dobijemo. Prema predlogu za sporazumni razvod braka koji je potpisala, starateljstvo nad kćerkom pripada njoj. Tara će biti kod Stefana dva puta nedkeljno, a moći će da je viđa kad god poželi. Ana je prostor za iznos alimentacije ostavila prazan, što znači da je Stefanu dala mogućnost da sam odredi visinu alimentacije. Pitanje imovine nije sporno – rekao je Borivoje Borović za naš list.

r6


– Ana ostaje u stanu na Voždovcu sa kćerkom Tarom, a Rasta će živketi u drugom stanu. Sa kućom koju grade šta će biti, ne znam, to nije bio predmet naših razgovora.


Borović nam je otkrio i to da proces razvoda teče u miru između bračnih partnera.

– Sve teče vrlo civilizovano. Razgovaraju bez ikakve drame, očigledno postoji neslaganje naravi i to je to – ističe advokat, koji je već jednom pripremao papire za razvod, ali oni tada nisu bili potpisani.

Kako saznajemo, Ana i Rasta se još uvijek vole, ali pošto su oboje temperamenti stalno se svađaju, a pritom nemaju iste stavove o bitnim pitanjima za bračnu zajednicu, što ih je dovelo do konačnog rastanka. Kao što smo već pisali, njih dvoje su se svađali i u vezi s rijalitijem koji Ana planira da snima.

– Ana i Rasta se i dalje vole i oni su zaista dali sve od sebe da spasu brak nakon što su jednom već pokušali da se razvedu prošle godine, ali nije im pošlo za rukom. To su željeli da učine, pogotovo zbog Tare kako bi odrastala uz oba roditelja, ali oni su zaista “kao dva roga u vreći”. Oboje su temperamtni i lako planu, te su svađe bile učestala pojava u njihovom domu, a s druge strane, ne razmišljaju isto na temu njihovog braka i podizanja djeteta. Ana je željela da Rasta više bude kod kuće sa njom i kćerkom, a manje u studiju i sa društvom, dok je reper mislio drugačije. Na kraju su shvatili da je najbolje da se razvedu, ali da ostanu prijatelji. Razvod neće uticati na Anine poslovne planove, pa će Rasta nastaviti da sprema pjesme za njen novi album koji je u planu da se objavi naredne godine – otkriva izvor blizak poznatom paru.

r7

Svi se dobro sjećate bure oko njihovog tajnog vjenčanje koje je iznenadilo sve.

r5


Prije samo 6 godina, sadašnji suprug Ane Nikolić, izgledao je baš tako, bez dredova i “gangsta” imidža.

r1
r2
r3


Kada je objavio spot za pjesmu “Kasno je”, reper je izgledao sasvim drugačije tako da je teško povjerovati da se radi o istom čovjeku.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *