SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU, NE MOŽE VIŠE DA TRPI JELENU: “Ili ćeš OVO URADITI ili letiš IZ GRANDA” – X-Portal
Showbizz

SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU, NE MOŽE VIŠE DA TRPI JELENU: “Ili ćeš OVO URADITI ili letiš IZ GRANDA”

elena Karleuša je u ponedjeljak na snimanje “Zvezde Granda” došla vidno neraspoložena. Naime, ona se tog dana vratila iz Kine, gdje je boravila kod supruga Duška Tošića.

Njeno neraspoloženje negativno je utjecalo i na ostale članove žirija, kao i na sve takmičare.

Pjevačica je i dalje bila negativna, mrzovoljna, a najviše su ispaštali kandidati, koji su redom ostali bez njenog glasa.

– Stvarno sam veoma nervozna i nemam želju da komentarišem čak ni svoje kandidate – poručila je JK je u emisiji.

Iznenada, Karleušino raspoloženje se naglo promijenilo, i to nakon jedne kratke pauze koju je inicirao Saša Popović. Direktor „Granda“ je, prema saznanjima “Kurira”, tada obavio ozbiljan razgovor s Jelenom i predočio joj svoj stav.

– Saša je otvoreno rekao Karleuši kako stvari stoje. Posao ne sme da trpi šta god da se dešava, i to je nešto čime se on rukovodi već decenijama. Možda je bio malo surov prema njoj, ali moralo je tako da bude. Rekao joj je: „Jelena, razumijem kroz šta prolaziš, ali ovako ne ide. Ili se saberi i ponašaj se onako kako treba, ili da napravimo pauzu u saradnji“- rekao je izvor i dodao:

– Ona je bila zatečena i samo je promrmljala da će se potruditi, ali je poslije nekoliko minuta na snimanju pokazala da je odlično shvatila njegovo upozorenje. Jasno je da joj pauza nikako ne bi odgovarala s obzirom na to da ju je učešće u „Zvezdama Granda“ uzdiglo kada joj je karijera stagnirala. Zato je do kraja emisije bila vidno raspoloženija, više je komunicirala, a čak se povremeno i osmjehivala .

Da je Popović surovi profesionalac i da ne trpi ni najmanje greške, a kamoli bahato ponašanje pjevača, imali smo i mi priliku da se uvjerimo. U decembru 2016. godine na snimanju „Grand specijala“ malo je falilo da izbaci Milicu Pavlović iz emisije jer je kasnila na snimanje. Pjevačica se zadržala duže u garderobi, gdje se presvlačila, a kad je Saša vidio da ostali gosti u studiju samo nju čekaju, naredio je organizatorima da je pozovu da siđe.

– Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao – vikao je Saša pred svima, a u roku od dva minuta Pavlovićeva je uletjela u studio i smjestila se u fotelju.

I Rada Manojlović je više puta govorila o tome da direktor „Granda“ ne toleriše kašnjenja i da je nju novčanu kažnjavao zbog toga, a jednom joj je i otkazao snimanje.

IZVOR:(Novi.ba/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *