Bez srama i bez stida! NIJE VIŠE MOGAO DA ŠUTI I ZAPREPASTIO SVE, OVAJ ČLAN ŽIRIJA stao Jeleni u odbranu! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

Bez srama i bez stida! NIJE VIŠE MOGAO DA ŠUTI I ZAPREPASTIO SVE, OVAJ ČLAN ŽIRIJA stao Jeleni u odbranu! (FOTO)

elena Karleuša je prije šest dana doputovala iz Kine, a nakon dolaska u Srbiju odmah je krenula sa snimanjem emisije “Zvezde Granda”.

Njene kolege i članovi žirija nisu željeli da komentarišu aferu, koja je danima glavna tema u regionu, te je samo Đorđe David odlučio da iznese svoje mišljenje o cijelom slučaju i na ovaj način stane Jeleni u odbranu.


– Ja samo želim da kažem jednu stvar, tehnologija i novac umiju jako da pokvare ljude.

Najstrašnija stvar koja muškarca može da zadesi je da ispadne loš, da ispadne ne-muškarac, čovjek bez kodeksa, čovjek bez srama, bez stida, bez karaktera – rekao je Đorđe David, a onda nastavio:

– Žene su viša bića, žene donose svijet. Žesnki rod mora da ima poštovanje od strane muškog roda, ali onako do koske. Onaj koji to nije shvatio, a ima dva jajeta kokošja među nogama i kobaju, i misli da zbog toga što zarađuju mjesečno, 100, 500 i milion nečega imaju pravo da budu iznad, su niža bića i ljudi koji brukaju muški rod – rekao je Đorđe David u emisiji “Exkluziv”.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *